Facebook
ОУ Иван Сергеевич Тургенев
Основно училище в град Разград

Ученици от "Ив. С. Тургенев" си спретнаха тв шоу на английски, избраха и най- добър водещ

Ученици от разградско училище завладяха телевизионните екрани
Симулация на телевизионно предаване на английски език организираха ученици на Основно училище "Иван Сергеевич Тургенев" в Разград по случай завършване на учебната година в дистанционна среда.
Инициативата се проведе като публична изява на групата по занимания по интереси "Learning English can be fun" по проект "Подкpепа за успех", съобщи преподавателката по английски език и ръководител на групата Айтен Кязимова.
Групата е сформирана с цел изучаване на английски език по забавен начин, като превес по време на заниманията имат информационните технологии. Идеята се заражда след участие на екип от училището в проект - симулация "Политически форум за целите на ЦУР на ООН" и като изненада за партньорите по проект Еразъм + и etwinning "В Европа - децата, в страната на чудесата", на които училището е водеща организация.
Кязимова обясни, че по време на телевизионното шоу "EU students in EU wonderland" се е провел конкурс за "Най-добър телевизионен водещ". След предварителна селекция от сто претенденти за титлата от пети до седми клас до финал достигнали десет ученици. Задачата им е ->Тук 

Ученици от "Ив. С. Тургенев" си спретнаха тв шоу на английски, избраха и най- добър водещ - Изображение 1