ОУ Иван Сергеевич Тургенев
Основно училище в град Разград
Основно меню

Участие на ученици и учители от "Тургенев" по проект "EUstudents in EUwonderland" по програма "Еразъм +"

Участие на ученици и учители от ОУ „ Иван С. Тургенев“ по проект „EUstudents in EUwonderland”, разработен по програма „Еразъм +“ , ключова дейност 2 „Сътрудничество за иновации и обмяна на добри практики“.

От 19.04. 2022 до 23.04.2022 г. трима ученици и трима преподаватели от ОУ „Иван С. Тургенев“, град Разград успешно приключиха първата поред мобилност на проекта „EUstudents in Euwonderland“ по програма Еразъм +, която се проведе в училище OŠ “Škofja Loka-Mesto”, Словения. Разградското училище беше представено пред партньорите по проекта от Турция и Словения. В дейностите активно участие взеха Пламен Иванов от 7 клас, Калоян Йотов и София Цанева от 6 клас.

Учениците изнесоха презентации, представящи тяхната страна, град и училище. След това имаха възможност да разгледат училището и да вземат участие в някои от провежданите часове. Сред най-интересни за гостите се оказаха часовете по музика, физика и английски език. Възпитаниците на ОУ „Иван С. Тургенев“ и техните връстници от училищата партньори сформираха смесени отбори и работиха рамо до рамо за създаване на плакати за любими храни и напитки ->Тук