ОУ Иван Сергеевич Тургенев
Основно училище в град Разград
Основно меню

Фотоизложба по проект "Успех за теб" в ОУ "Иван Сергеевич Тургенев"

Марина Бориславова Маринова от 6 „а“ клас, участник в група "Фотография" - изявени ученици по проект „Успех за теб“ с ръководител Силвия Хараланова представи първата си фотоизложба. Фотографиите са подредени в компютърния кабинет на школото. Ученичката представя няколко вида фотографии – макро, улична, пейзажна, портретна, интериорна и др.              

През учебната 2023/2024г. тя участва в няколко конкурса. Получава награда лично от министъра на образованието проф. Галин Цоков за участието си в VIII Национален фотоконкурс „Моето училище е най-хубаво“ организиран от издателство „Аз-Буки“ и МОН. Снимката ѝ е сред 13-те отличени в конкурса от общия брой на участващите фотографии над 400.

В категория Видеоклип, Марина печели III – то място от IV- тото издание на конкурса за рисунка, компютърна рисунка и видеоклип на тема „Аз и един мой ден в интернет“, организиран от Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център по повод 6-ти февруари – Международен ден за безопасен интернет.